![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhs0m7GP1di6JH_QA72JueyvHvkeEFkPbrcWwXXZjY-rMSRUgUVVKR_b-exByTLI3UgGVyZiuO-WqyyBfr2-c1Y2oyEEyJfAmueyDs4-1K1NoXAEllmz6gGUwuv34y3BvDm2IrGcWYVQKI/s320/kefir-grains-462%5B1%5D.jpg)
O outro día en Coñecemento do Medio o noso profesor Emilio trouxo un fungo chamado Kéfir. Estaba moi rico e se parecia ao iogur pero líquido.Este fungo que crece pouco a pouco se prepara da seguinte maneira:
1. botamos o leite (se pode ser enteira) nun recipiente hérmetico.
2.botamos o fungo,tapamos o bote e esperamos 24h.ou 36h.Se queres que sepa mais forte.
3. collemos o bote ,abrímolo e colámolo nun vaso e lle podes botar (azucre,mel,froitas,etc.)
4. disfrutar do seu sabor
E un día despois deunos un trozo do fungo a quen o quería.
Aviso: non se pode gardar na neveira.
Adrián e David A.
6 comentarios:
O meu leva 4 meses no conxelador e huele que non se pode destapar
El Fari
O meu leva 4 meses no conxelador e huele que non se pode destapar
El Fari
Eu o deixei nun mes aunq esta rico.
De:
$$$$$
Esta riquísimo...Eu teño!!!
Candelius!!
Esta mais rico do qe pareze
Tito MC
E ademais esta boísimo!!!!
Meery
Publicar un comentario